UUDISRAKENTAMINEN TURKU, TAMPERE, PORI, RAUMA JA FORSSA

Säkylän Raksapalvelu Oy huolehtii myös uudiskohteiden rakentamisesta. Valitessasi meidät, voit huoletta keskittyä olennaiseen, mitä se omassa elämässäsi sitten tarkoittaakaan. Kanssamme uudisrakentaminen sujuu vaivatta, aikataulut ja budjetti pysyvät sovitussa rakensimmepa sitten omakotitaloa tai pihavarastoa. Säkylän Raksapalvelu on rakennusalan varma, luotettava kumppani. Olemme toimineet jo vuodesta 1997.

Omakotitalojen ja mökkien lisäksi rakennamme myös varastot sekä muut piharakennukset. Olemme kokenut hevostallien ja karjasuojien rakentaja, joten myös suurempien ja haastavampien kokonaisuuksien rakentaminen ei tuota meille päänvaivaa. Palveluumme kuuluu myös talojen ja muiden rakennusten lisäosien rakentaminen ja laajentaminen. Rakennamme tietysti myös pienempiä kohteita, kuten terassit, pihasaunat, kesäkeittiöt ja autotallit.

Tarjoamme monipuoliset uudisrakentamisen palvelut koko Pirkanmaan, Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueilla. Meiltä tilaat omakotitalon tai mökin rakennuttamisen vaivattomasti, ota yhteyttä soittaen tai yhteydenottolomakkeella. Voit myös jättää soittopyynnön, niin palaamme sinulle asiaan pikimmiten.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

MONIPUOLISET UUDISRAKENTAMISEN PALVELUT TURKU, TAMPERE, PORI, RAUMA, FORSSA JA KOKO ETELÄ-SUOMI

Uudisrakentaminen Satakunta: Pori, Rauma, Huittinen, Kokemäki, Merikarvia, Eurajoki, Eura,  Jämijärvi, Harjavalta, Honkajoki, Kankaanpää, Luvia, Karvia, Köyliö, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä ja Ulvila. 

Uudisrakentaminen Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Aura, Koski, Somero, Uusikaupunki, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Paimio, Oripää, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko, Sauvo, Taivassalo ja Vehmaa.

Uudisrakentaminen Pirkanmaa: Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Valkeakoski, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä,  Parkano, Punkalaidun, Pälkäne, Sastamala, Urjala, Vesilahti ja Virrat