ASBESTISANEERAUS JA ASBESTIPURKUTYÖT TURKU, TAMPERE, PORI, RAUMA JA FORSSA

Asbestipurkutyötä saavat tehdä vain siihen koulutuksen saaneet ammattilaiset. Asbestipitoista materiaalia rikottaessa ja irrotettaessa siitä voi vapautua ilmaan terveydelle erittäin vaarallisia asbestikuituja. Oikein suoritettuna ja suojattuna, sekä suojauduttuna asbesti voidaan purkaa rakenteista siten ettei siitä koidu vaaraa työntekijöille, kiinteistön käyttäjille eikä muulle ympäristölle. Tarjoamme asbestipurkutyöt ja asbestisaneeraukset mm. alueella Turku, Tampere, Pori, Rauma, Forssa ja lähialueet. 

Korjaushankkeissa on erittäin tärkeää tietää sisältävätkö rakenteet asbestia. Tämän selvittämiseksi on suoritettava asbestikartoitus, joka tulee teettää koulutuksen saaneella ammattilaisella. Säkylän Raksapalvelu tarjoaa ammattaitoiset ja huolelliset asbestipurkutyöt ja asbestisaneeraukset koko Pirkanmaan, Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueilla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

TURVALLISET ASBESTISANEERAUKSET JA ASBESTIPURKUTYÖT Turku, Tampere, Pori, Rauma, Forssa ja koko Etelä-Suomi

Asbestisaneeraus ja asbestipurkutyöt alueella Satakunta: Pori, Rauma, Huittinen, Kokemäki, Merikarvia, Eurajoki, Eura,  Jämijärvi, Harjavalta, Honkajoki, Kankaanpää, Luvia, Karvia, Köyliö, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä ja Ulvila. 

Asbestisaneeraus ja asbestipurkutyöt Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Aura, Koski, Somero, Uusikaupunki, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Paimio, Oripää, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko, Sauvo, Taivassalo ja Vehmaa.

Asbestisaneeraus ja asbestipurkutyöt Pirkanmaa: Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Valkeakoski, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä,  Parkano, Punkalaidun, Pälkäne, Sastamala, Urjala, Vesilahti ja Virrat