KOSTEUSVAURION KORJAAMINEN TURKU, TAMPERE, PORI, RAUMA JA FORSSA

Säkylän Raksapalvelu Oy on kosteusvarioiden sekä korjausrakentamisen asiantuntija. Tarjoamme monipuoliset saneerauspalvelut kosteusvaurion koskettaessa kotitalouksia, taloyhtiöitä sekä toisia yrityksiä. 

Kosteusvaurio syntyy rakenteeseen liittyvän virheen, ympäristön tai ihmisen toiminnan vaikutuksesta. Kosteusvaurio voi aiheutua hyvin nopeasti tapaturmaisesti tai pidemmän ajanjakson seurauksena.

Asumisterveysliitto AsTe ry:n toiminnan tavoitteena on olla ihmisten ensimmäisenä kontaktipintana asumisterveysongelman kohdatessa ja antaa mahdollisimman tarkoituksenmukaista neuvontaa ja tietoa asumisterveyshaittatilanteissa. Olemme Asumisterveysliitto AsTe ry:n jäsenyritys.

Yleisimpiä kosteusvaurioin aiheuttajia:
· Suomen sääolosuhteet
· Kiinteistön rakenteelliset virheet
· Kosteiden tilojen silikonisaumojen pettäminen ja korjaustoimenpiteiden lykkääminen sekä rakenteiden
· Huono lämmöneristys, jolloin kastepiste aiheutuu väärään paikkaan, josta syntyy pidemmällä ajanjaksolla kosteusvaurio

Tarjoamme kosteusvauriomittausta ja kosteusvaurioiden korjausrakentamista Turussa, Porissa, Tampereella ja Forssassa sekä niiden ympäryskunnissa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

Kosteusvauriomittaus ja korjaustyösuunnitelma

Kalustostamme löytyy pintakosteus- ja rakennekosteusmittauksiin soveltuvat välineet. Pintakosteusmittaus tehdään rakennetta rikkomatta. Pintakosteusmittauksella pyritään löytämään rakenteen ympäristön poikkeavat kosteusarvot, mutta sillä ei voida yleensä määrittää itse rakenteen kosteutta.

Rakennekosteusmittaus on puolestaan rakennetta rikkova, porausta vaativa kiinteistön kuntotarkastukseen kuuluva mittausmenetelmä. Rakennekosteusmittaus on pintakosteusmittausta tarkempi menetelmä, jonka perusteella kiinteistölle voidaan antaa korjaussuositus tai todeta asunto asuinkelvottomaksi.

Tarjoamme ammattitaitoista kosteusvauriomittausta kosteusmittauskalustolla. Mittaukset lähetetään tarvittaessa jatkotutkimuksiin laboratorioon analysoitavaksi. Pitkän kokemuksemme ansiosta olemme harjaantuneita tunnistamaan hometyypin jo paikan päällä, joten voimme säästää asiakkaamme aikaa ja rahaa määrittämällä kosteuden ja homeen vakavuusasteen myös silmämääräisesti.

Kosteusvaurion ilmettyä laadimme asiakkaallemme korjaustyösuunnitelman sekä korjausurakkalaskelman, joiden perusteella kosteusvaurion korjaus voidaan aloittaa. Asiakkaan toivoessa hoidamme myös kohteen kosteusvaurioiden korjaustyöt.

TYÖMAAN KOSTEUDENHALLINTA JA KUIVAUS

Tarjoamme asiakkaillemme myös työmaiden kosteudenhallintapalveluita. Työmaan kosteudenhallinnan tavoitteina ovat esimerkiksi kosteusvaurioiden synnyn ehkäisy, rakenteiden kuivumisen varmistaminen ja nopeuttaminen, rakennusaikataulussa pysyminen sekä materiaalihukan pienentäminen.

Hyödynnämme kosteudenhallinnassa kuivauskalustoa, jonka avulla ylimääräistä kosteutta poistetaan joko kuivattamalla tai lämmittämällä. Kosteusvaurioiden remontoinnissa otsonointi poistaa homeen hajun, tappaa kosteusvauriomikrobeja ja tuhoaa niiden synnyttämiä myrkkyjä. Olemme kokenut ammattilainen otsonointitöissä. Lue lisää otsonoinnista >>

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

LAADUKAS KOSTEUSVAURION KORJauS YLI 20 VUODEN KOKEMUKSELLA TURKU, TAMPERE, PORI, RAUMA, FORSSA JA KOKO ETELÄ-SUOMI

Kosteusmittaus ja kosteusvaurion korjaus Satakunta: Pori, Rauma, Huittinen, Kokemäki, Merikarvia, Eurajoki, Eura,  Jämijärvi, Harjavalta, Honkajoki, Kankaanpää, Luvia, Karvia, Köyliö, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä ja Ulvila. 

Kosteusmittaus ja kosteusvaurion korjaus Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Aura, Koski, Somero, Uusikaupunki, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Paimio, Oripää, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko, Sauvo, Taivassalo ja Vehmaa.

Kosteusmittaus ja kosteusvaurion korjaus Pirkanmaa: Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Valkeakoski, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä,  Parkano, Punkalaidun, Pälkäne, Sastamala, Urjala, Vesilahti ja Virrat