HUONEISTOREMONTTI TURKU, TAMPERE, PORI, RAUMA JA FORSSA

Huoneistoremontti kannattaa, sillä se nostaa paitsi asumisviihtyvyyttä myös asunnon arvoa. Toisinaan pelkkä pintaremontti riittää päivittämään tilan yleisilmeen toivotulle tasolle, toisinaan on syytä panostaa huoneistoremonttiin pintaa syvemmin esimerkiksi uudenlaisin välisenäratkaisuin. Tavoittelitpa sitten pientä tai suurempaa muutosta olohuoneesi, makuuhuoneesi tai lastenhuoneen sisustukseen, ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Kerromme miellellämme lisää palvelustamme ja opastamme eri vaihtoehdoissa ja ratkaisuissa. 

Rakennamme ja remontoimme aina sovitussa aikataulussa ja hyvän rakennustavan mukaisesti. Remonttitöistämme aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä asukkaalle ja tilan käyttäjälle. Tarjoamme huoneistoremontit mm. alueella Turku, Tampere, Pori, Rauma, Forssa ja lähialueet. 

Tarjoamme mm. seuraavat huoneistoremonttipalvelut:
· Lattia-asennukset
· Kalusteasennukset
· Väliseinän purku- ja rakennustyöt
· Terassin rakentaminen
· Maalaustyöt ja tasoitustyöt

Muista myös kotitalousvähennys. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

KORKEALAATUISET HUONEISTOREMONTIT YLI 20 VUODEN KOKEMUKSELLA alueella TURKU, TAMPERE, PORI, RAUMA, FORSSA JA KOKO ETELÄ-SUOMI

Huoneistoremontti Satakunta: Pori, Rauma, Huittinen, Kokemäki, Merikarvia, Eurajoki, Eura,  Jämijärvi, Harjavalta, Honkajoki, Kankaanpää, Luvia, Karvia, Köyliö, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä ja Ulvila. 

Huoneistoremontti Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Aura, Koski, Somero, Uusikaupunki, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Paimio, Oripää, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko, Sauvo, Taivassalo ja Vehmaa.

Huoneistoremontti Pirkanmaa: Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Valkeakoski, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä,  Parkano, Punkalaidun, Pälkäne, Sastamala, Urjala, Vesilahti ja Virrat