PALO- JA VESIVAHINKOSANEERAUS TURKU, TAMPERE, PORI, RAUMA JA FORSSA

Tapahtuiko kotonasi tai toimitiloillasi palo- tai vesivahinko? Olemme erikoistuneet tulipalokohteiden sekä vesivahinkokohteiden remontointiin. Kun kastuneiden rakenteiden purkutyöt ja kuivaaminen päästään aloittamaan nopeasti heti vesivahingon satuttua, jäävät kokonaisvahingot ja saneerauskustannukset usein pienemmäksi. Tällä voidaan ehkäistä myös vesivahingon eteneminen kosteusvaurioksi. Tarvittaessa, kohteen niin vaatiessa huolehdimme myös asbestipurkutöistä, saat siis halutesassasi kaikki palvelut näppärästi saman katon alta.

KosteusvaurioKOHTEEN KORJAUSREMONTTI

Kosteusvauriokohteen remontointi suoritetaan kosteusvauriomittauksen jälkeen tehdyn korjaustyösuunnitelman perusteella. Puramme vaurioituneet ja vaihdettavat materiaalit, hoidamme tarvittaessa jätteen poiskuljetuksen sekä sen toimituksen asianmukaiseen jatkokäsittelyyn. Asennamme lopuksi kohteeseen soveltuvat ja asiakkaan toivomat uudet rakenteet sekä materiaalit korjaustyösuunnitelman ja -aikataulun mukaisesti.

Palo- ja vesivahinkojen remontoinnissa otsonointi poistaa homeen hajun, tappaa kosteusvauriomikrobeja ja tuhoaa niiden synnyttämiä myrkkyjä. Tehtävään koulutetut ammattilaisemme suorittavat otsonoinnin myös vesivahinko- ja tulipalokohteissa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

PALOsaneeraus JA VESIVAHINKOSANEERAUS SÄKYLÄN RAKSAPALVELULTA TURKU, TAMPERE, PORI, RAUMA, FORSSA JA KOKO ETELÄ-SUOMI

Palosaneeraus ja vesivahinkosaneeraus Satakunta: Pori, Rauma, Huittinen, Kokemäki, Merikarvia, Eurajoki, Eura,  Jämijärvi, Harjavalta, Honkajoki, Kankaanpää, Luvia, Karvia, Köyliö, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä ja Ulvila. 

Palosaneeraus ja vesivahinkosaneeraus Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Aura, Koski, Somero, Uusikaupunki, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Paimio, Oripää, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko, Sauvo, Taivassalo ja Vehmaa.

Palosaneeraus ja vesivahinkosaneeraus Pirkanmaa: Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Valkeakoski, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä,  Parkano, Punkalaidun, Pälkäne, Sastamala, Urjala, Vesilahti ja Virrat