OTSONOINTI TURKU, TAMPERE, PORI, RAUMA JA FORSSA

Otsonointi on oivallinen keino poistaa ei-toivottuja hajuja sekä allergian aiheuttajia. Tällaisia hajuja voivat olla esimerkiksi tupakanhaju, homeenhaju, viemärinhaju, kalmanhaju sekä ummehtunut haju.

Otsonointi on ilmanpuhdistuksessa käytettävä menetelmä, jolla voidaan desinfioida mikrobisaastuneita kohteita. Otsonointi poistaa hajun, tappaa kosteusvauriomikrobeja ja tuhoaa niiden synnyttämiä myrkkyjä. Homedesinfioinnit suoritetaan korkeilla otsonimäärillä kertaluonteisesti eristämällä desinfioitava tila muista tiloista.

On tärkeää, että otsonoinnin tuottaa kokenut ammattilainen. Otsoni on ihmiselle haitallinen aine, joten otsonoinnissa tulee suojautua asianmukaisesti ja noudattaa erityistä varovaisuutta. Desinfioitu tila tulee myös tuulettaa huolellisesti otsonoinnin jälkeen. 

Säkylän Raksapalvelu Oy tarjoaa ammattitaitoiset ja turvalliset otsonoinnit koko Satakunnan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueilla. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

AMMATTITAITOISET JA TURVALLISET OTSONOINNIT TURKU, TAMPERE, PORI, RAUMA, FORSSA JA KOKO ETELÄ-SUOMI

Otsonointi Satakunta: Pori, Rauma, Huittinen, Kokemäki, Merikarvia, Eurajoki, Eura,  Jämijärvi, Harjavalta, Honkajoki, Kankaanpää, Luvia, Karvia, Köyliö, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä ja Ulvila. 

Otsonointi Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Aura, Koski, Somero, Uusikaupunki, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Paimio, Oripää, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko, Sauvo, Taivassalo ja Vehmaa.

Otsonointi Pirkanmaa: Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Valkeakoski, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä,  Parkano, Punkalaidun, Pälkäne, Sastamala, Urjala, Vesilahti ja Virrat