Ulkomaalaus ja sisämaalaus TURKU, TAMPERE, PORI, RAUMA JA FORSSA

Säkylän Raksapalvelu Oy tarjoaa monipuoliset maalaustyöt aina perinteisistä maalaustöistä korkeapaineruiskumaalaukseen. Tarjoamme maalaustöitä ulko- ja sisätiloissa. 

Korkeapaineruiskumaalaus on nopea ja tehokas maalaustekniikka ulkotiloissa ja soveltuu myös tyhjien huoneistojen maalaukseen. Ennen pelti- ja tiilikaton korkeapaineruiskumaalausta suoritamme tarvittaessa korkeapainepesun. Tiilikatto on hyvä pestä näin 3-4 vuoden välein ja maalata 8-10 vuoden välein. Näin hoidettuna tiilikatto kestää 60-70 vuotta. Peltikaton huoltomaalaus on hyvä tehdä 4-5 vuoden välein ja ylimaalaus 10-15 vuoden välein.

Palveluihimme kuuluu myös soodapuhallus. Soodapuhallus on hellävarainen ja ympäristöystävällinen tapa poistaa vanhat hilseilevät maalipinnat tehokkaasti.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

KORKEALAATUInen MAALAUSpalvelu TURKU, TAMPERE, PORI, RAUMA, FORSSA JA KOKO ETELÄ-SUOMI

Maalauspalvelu Satakunta: Pori, Rauma, Huittinen, Kokemäki, Merikarvia, Eurajoki, Eura,  Jämijärvi, Harjavalta, Honkajoki, Kankaanpää, Luvia, Karvia, Köyliö, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä ja Ulvila. 

Maalauspalvelu Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Aura, Koski, Somero, Uusikaupunki, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Paimio, Oripää, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko, Sauvo, Taivassalo ja Vehmaa.

Maalauspalvelu Pirkanmaa: Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Valkeakoski, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä,  Parkano, Punkalaidun, Pälkäne, Sastamala, Urjala, Vesilahti ja Virrat