PUTKI-, VIEMÄRI- JA SALAOJATYÖT TURKU, TAMPERE, PORI, RAUMA JA FORSSA

Säkylän Raksapalvelu Oy:n asiakkaana saat helposti ja kätevästi kaikki palvelut saman katon alta. Tarvitsitpa sitten putkivetoja tai salaojan kaivuuta remontin tai rakennuspalvelun yhteydessä, saat sen meiltä. Voit myös tilata putki-, viemäri- ja salaojatyöt irrallisena palveluna.

Olemme toimineet vuodesta 1997. Rakennustiimimme koostuu alan vahvoista osaajista, joten voit luottaa ammattitaitoomme myös putki-, viemäri- ja salaojatöissä. Ota yhteyttä ja kysy lisää, jutellaan oman kohteesi eri vaihtoehdoista ja mahdollisuuksista.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

Laadukkaat PUTKI-, VIEMÄRI- JA SALAOJATYÖT AMMATTITAIDOLLA TURKU, TAMPERE, PORI, RAUMA, FORSSA JA KOKO ETELÄ-SUOMI

Putki-, viemäri- ja salaojaremontit Satakunta: Pori, Rauma, Huittinen, Kokemäki, Merikarvia, Eurajoki, Eura,  Jämijärvi, Harjavalta, Honkajoki, Kankaanpää, Luvia, Karvia, Köyliö, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä ja Ulvila. 

Putki-, viemäri- ja salaojaremontit Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Aura, Koski, Somero, Uusikaupunki, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Paimio, Oripää, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko, Sauvo, Taivassalo ja Vehmaa.

Putki-, viemäri ja salaojaremontit Pirkanmaa: Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Valkeakoski, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä,  Parkano, Punkalaidun, Pälkäne, Sastamala, Urjala, Vesilahti ja Virrat