KEITTIÖREMONTTI TURKU, TAMPERE, PORI, RAUMA ja FORSSA

Toteutamme haaveesi unelmien keittiöstä. Olemme apunasi aina keittiön suunnittelusta alkaen, jolloin lopputuloksesta tulee paitsi tyylikäs myös tarkoitustaan palveleva. On tärkeää, että keittiössä työskentely on vaivatonta ja tehokasta, ja että keittiön puhtaanapito onnistuu ilman päänvaivaa. Opastamme tarkoitukseen sopivien kodinkoneiden valinnassa ja huolehdimme valaistuksen oikeaoppisesta kohdentamisesta. Valitessasi Säkylän Raksapalvelun, tulet viihtymään uudessa keittiössäsi pitkään. Tarjoamme keittiöremontit mm. alueella Turku, Tampere, Pori, Rauma, Forssa ja lähialueet. 

Säkylän Raksapalvelu Oy huolehtii kaikenkokoisista keittiöremonteista toivomallasi tavalla. Toisinaan pelkkä kaapistojen päivittäminen riitää uudistamaan tilaa merkittävästi, toisinaan on paikallaan tehdä kerralla isompi keittiöremontti. Meiltä saat kaikki palvelut saman katon alta aina putkivedoista ilmanvaihtoon ja väliseinäratkaisuihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, kerromme mielellämme lisää eri mahdollisuuksista oman keittiösi kohdalla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

LAADUKKAAT KEITTIÖREMONTIT KAIKENKOKOISIIN KOHTEISIIN TURKU, TAMPERE, PORI, RAUMA, FORSSA JA KOKO ETELÄ-SUOMI

Keittiöremontti Satakunta: Pori, Rauma, Huittinen, Kokemäki, Merikarvia, Eurajoki, Eura,  Jämijärvi, Harjavalta, Honkajoki, Kankaanpää, Luvia, Karvia, Köyliö, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä ja Ulvila. 

Keittiöremontti Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Aura, Koski, Somero, Uusikaupunki, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Paimio, Oripää, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko, Sauvo, Taivassalo ja Vehmaa.

Keittiöremontti Pirkanmaa: Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Valkeakoski, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä,  Parkano, Punkalaidun, Pälkäne, Sastamala, Urjala, Vesilahti ja Virrat