KATTOREMONTTI Turku, Tampere, Pori, Rauma ja Forssa

Katon uusiminen suojelee aikaa nähnyttä rakennusta ja kotia. Katon elinikä riippuu paitsi katemateriaalista, myös siitä, miten ja kuinka usein kattoa on huollettu ja hoidettu. Kun katon elinkaari on tullut tiensä päähän, on kustannustehokkaampaa toteuttaa täyskattoremontti katon korjauksen sijaan.

Kun kattoremontti päätetään tehdä, voidaan samalla toteuttaa niin rakenteellisia, teknisiä kuin kosmeettisiakin muutoksia. Katemariaali voidaan pitää samana tai vaihtaa kokonaan uuteen. Vanha tiilikatto voidaan uudistaa tyylikkäällä peltikatolla ja vanha peltikatto puolestaan voi vaihtua tyylikkääseen huopakattoon. Olemme apunasi näiden pohdintojen äärellä. Jaamme mielellämme ammattitaitomme, kokemuksemme ja tietämyksemme kanssanne ja opastamme eri vaihtoehdoissa ja valinnoissa. Tarjoamme kattoremontit (mm. tiilikattoremontti, peltikattoremontti, huopakattoremontti, katon muutostyöt) mm. alueella Turku, Tampere, Pori, Rauma, Forssa ja lähialueet. 

Säkylän Raksapalvelu Oy on vuodesta 1997 toiminut rakennusalan luotettava kumppani. Huolehdimme kattoremontit aikataulussa ja budettia noudattaen aina suunnittelusta loppusiivoukseen asti. Valitessasi meidät toteuttamaan kotisi tai taloyhtiösi kattoremontin voit luottaa siihen, että katolla tehty työ on tehty ammattitaidolla ja hyvän rakennustavan mukaisesti.

Kattoremonttipalvelut: 
- katon muutostyöt (esimerkiksi tasakatosta harjakatoksi)
- peltikattoremontti
- tiilikattoremontti
- huopakattoremontti 
- pärekatot

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

Laadukkaat JA TURVALLISET KATTOREMONTIT TURKU, TAMPERE, PORI, RAUMA, FORSSA ja lähialueet

Kattoremontti (tiilikattoremontti, peltikattoremontti ja huopakattoremontti) Satakunta: Pori, Rauma, Huittinen, Kokemäki, Merikarvia, Eurajoki, Eura,  Jämijärvi, Harjavalta, Honkajoki, Kankaanpää, Luvia, Karvia, Köyliö, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä ja Ulvila. 

Kattoremontti (tiilikattoremontti, peltikattoremontti ja huopakattoremontti) Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Aura, Koski, Somero, Uusikaupunki, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Paimio, Oripää, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko, Sauvo, Taivassalo ja Vehmaa.

Kattoremontti (tiilikattoremontti, peltikattoremontti ja huopakattoremontti) Pirkanmaa: Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Valkeakoski, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä,  Parkano, Punkalaidun, Pälkäne, Sastamala, Urjala, Vesilahti ja Virrat