ESTEETÖN ASUMINEN TURKU, TAMPERE, PORI, RAUMA JA FORSSA

Säkylän Raksapalvely Oy tarjoaa osaamistaan myös esteettömän asumisen ratkaisuissa. Toteutamme kaikki esteettömän asumisen rakennuspalvelut kotiin ja julkisiin rakennuksiin. Palveluumme sisältyy aina esteettömyyskartoitus, jossa suunnitellaan parhaiten toimivat kokonaisratkaisut kullekin asiakkaalle yksilöllisesti. Paras lopputulos ikäihmisten ja liikuntarajoitteisten elämän laatua parannettaessa syntyy asiakasta kuunnellen.

Olemme kokenut urakoitsija esteettömän asumisen kohteissa, huolehdimme työn kulusta aikataulussa ja mahdollisimman vähän häiriötä aiheuttaen. Esteettömyysremontin muutostyöt sekä uudisrakentaminen toteutetaan asiakkaan toimintakyvyn ja työkohteen mukaan. Esteetön asuminen ja vaadittavat muutostyöt mm. alueella Turku, Tampere, Pori, Rauma, Forssa ja lähialueet. 


Esteettömän asumisen saneerausten lisäksi tarjoamme myös yksittäiset esteettömän asumisen muutostyöt:

· Saniteettitilojen muutokset
· Ovien levennykset pyörätuolille sopiviksi
· Keittiötilojen muutostyöt
· Rampit pyörätuolille
· Kaiteet ja tuet
· Julkisten tilojen esteettömyysremontti

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

LAADUKKAAT ESTEETTÖMÄN ASUMISEN RAKENNUSPALVELUT TURKU, TAMPERE, PORI, RAUMA, FORSSA JA KOKO ETELÄ-SUOMI

Esteetön asuminen ja muutostyöt Satakunta: Pori, Rauma, Huittinen, Kokemäki, Merikarvia, Eurajoki, Eura,  Jämijärvi, Harjavalta, Honkajoki, Kankaanpää, Luvia, Karvia, Köyliö, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä ja Ulvila. 

Esteetön asuminen ja muutostyöt Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Aura, Koski, Somero, Uusikaupunki, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Paimio, Oripää, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko, Sauvo, Taivassalo ja Vehmaa.

Esteetön asuminen ja muutostyöt Pirkanmaa: Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Valkeakoski, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä,  Parkano, Punkalaidun, Pälkäne, Sastamala, Urjala, Vesilahti ja Virrat