SAUNA- JA KYLPYHUONEREMONTTI TURKU, TAMPERE, PORI, RAUMA JA FORSSA

Kylpyhuone- ja saunaremontti on aina parasta antaa sellaisen ammattilaisen tehtäväksi, joka on suorittanut tarvittavan sertifikaatin. Sertifioitu ammattilainen kiinnittää kylpyhuoneremontissa huomiota kosteus-, ääni- ja palotekniseen toimivuuteen sekä määräysten täyttymiseen. Märkätilaremonttien ammattilainen huolehtii myös siitä, että toiveidesi mukaiset kylpyhuone- ja saunaremontit onnistuvat aikataulua ja budjettia noudattaen. Meillä Säkylän Raksapalvelu Oy:ssä työmiehillämme on  VTT:n märkätilojen vedeneristäjän sertifikaatit.

Haaveiletko totaalisesta saunaremontista vai kevyemmästä uudistuksesta, kuten lauteiden vaihdosta tai lasiseinän asennuksesta? Huolehdimme kaikenkokoisista saunaremonteista, rakennamme myös pihasaunat.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

LAADUKKAAT SAUNA-  JA KYLPYHUONEREMONTIT TURKU, TAMPERE, PORI, RAUMA, FORSSA JA KOKO ETELÄ-SUOMI

Sauna- ja kylpyhuoneremontti Satakunta: Pori, Rauma, Huittinen, Kokemäki, Merikarvia, Eurajoki, Eura,  Jämijärvi, Harjavalta, Honkajoki, Kankaanpää, Luvia, Karvia, Köyliö, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä ja Ulvila. 

Sauna- ja kylpyhuoneremontti Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Aura, Koski, Somero, Uusikaupunki, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Paimio, Oripää, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko, Sauvo, Taivassalo ja Vehmaa.

Sauna- ja kylpyhuoneremontti Pirkanmaa: Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Valkeakoski, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä,  Parkano, Punkalaidun, Pälkäne, Sastamala, Urjala, Vesilahti ja Virrat